Test

Betraktelser av helgen från en huvudvärkspojke

Den här helgen var det roligaste på länge, Linn hade Club Dinasaurs on crack. vilket innebar Dj, Pa, mixerbord och svartbar. Det var fullt av trevliga människor och jag festade med mina favoritbögar (Martin, Christian och Rasmus) och alla mina favoritflickor.
Jag hade ingen alkohol innan jag kom dit men den löste sig snabbt med en hundralapp på fickan och väldigt många generösa människor.
Festen varade tills klockan 4 på morgonen innan jag däckade till högvolymsgospel i en minimal soffa med popsie.
Dagen efter kom bakfyllan smygande ju längre dagen kom, Vid 21:00 hade den evolverats till klaustrofobi för mitt hus och jag var helt enkelt tvungen att ta mig till dasha med popcorn och cola som offergåva.
Mmmm what you say. Dagens skämt
Jag har föressten inte skrivit blogg på aslänge, Eller jag gjorde det en gång när jag var sådär äckligt produktiv och kände att nu fan skulle jag ta tag i det här. Såklart fuckar bloggsaken upp sig så att det inte går. Men jaja, är man beroende av teknik som aldrig fungerar så är man. Nu har jag vaknat här och mår asbra, vi har druckit kaffe och rökt under deras köksfläkt, allt känns underbart amerikanskt från tiden då det var snygga trenchcoats, hemmafruar och popkonst.

Jag gillar det.

Sittin by the shoreline eating BISCUITS!
Talkin bout' trams, talkin 'bot MISFITS!
Jag dör

RSS 2.0